FAT I FAT FEST

Dies
Hores
Minuts
Segons

Conferència per a professionals: La màgia creativa

JORNADA DE MÀGIA PROFESSIONAL: CONFERÈNCIA DE MÀGIA PER A PROFESSIONALS I DINAR D’INTERCANVI PROFESSIONAL

Durant el dissabte 1 de juny es realitzarà la jornada de màgia professional a l’espai de Can Alcover. Les activitats estan dirigides a mags professionals i semi-professionals.

De les 11 h a les 13 h el premiat mag Adrián Carratalà portarà a terme la CONFERÈNCIA “LA MAGIA CREATIVA”. En aquesta conferència descobriràs què són i com s’apliquen de forma professional les tècniques creatives màgiques. Unes fórmules desenvolupades per Adrián Carratalá amb el seu equip Thinking Paradox® per crear idees màgiques des del primer minut de forma divertida. Durant la xerrada, provaràs exercicis pràctics i l’Adrián et guiarà pas a pas perquè siguis capaç de crear nova màgia a la mateixa sessió. Al llarg de la conferència, Adrián presentarà i explicarà diversos efectes de la seva creació, els quals també estaran disponibles per a la venda en acabar la xerrada. Les notes de conferència seran gratuïtes per a tots els assistents.

A les 13 h es durà a terme el DINAR D’INTERCANVI PROFESSIONAL. El Festival FAT I FAT organitza un dinar amb l’objectiu de fomentar la trobada i l’intercanvi entre els mags que participen al Festival FAT I FAT i altres mags professionals i semi-professionals de l’illa. A més, hi assistiran els mateixos programadors del FAT i FAT, així com també programadors d’altres festivals de màgia nacionals i internacionals.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.

Inscripció i Pagament

CONFERÈNCIA: 30€

DINAR D’INTERCANVI PROFESSIONAL: 10€

PACK CONFERÈNCIA I DINAR D’INTERCANVI PROFESSIONAL: 35€

Pagament a:

IBAN ES36 2100 0108 6802 0015 2249.

Amb el concepte Conferència / Dinar Professional / PACK Professional.

Una vegada fet el pagament has d’emplenar i enviar aquest formulari amb les teves dades i el rebut del pagament.

Si teniu problemes amb el formulari o el pagament podeu contactar amb l’organització del Festival a festivalfatifat@gmail.com

Contacte